Het Startpunt

Daar sta ik dan. Bachelor EE in de pocket, en de wereld aan m’n voeten (althans, zo werkt dat toch?). En wat moet je dan met je leven? Inderdaad! Vooral dat bachelordiploma lekker een bachelordiploma laten zijn, en eventjes ertussenuit. Eventjes geen college, eventjes niet studeren en eventjes niet werken. En dat is dus precies wat ik ga doen. 3 maanden, 5 landen (laat ik voor het gemak de twee dagen Qatar ook meetellen) en oneindig veel vrijheid. Klinkt niet verkeerd toch?

Ik ga op deze site proberen om de zoveel tijd mijn ervaringen en mijn mooie foto’s met het thuisfront te delen, dus houd de pagina goed in de gaten!

Klik hier om meteen naar de verhalen te gaan!

3 Antwoorden op “Doei Cambodja!”

  1. Reiny Nijenhuis zegt: Beantwoorden

    Jammer dat het weer niet ‘ mee’zat., maar dat hoort er ook bij. Hopelijk tref je een zonnig Vietnam aan. Begrijpelijk dat af en toe eens graag alleen bent, je kunt dan heerlijk struinen door stad/dorp zonder uitleg of wat dan ook. Geloof graag dat de mensen daar hun ogen uitkijken als er zo’n lange hollander voorbij komt. Goeie overstap naar je volgende bestemming en pas goed op jezelf.

  2. Je kunt best wel even met dat meisje daar gaan praten

  3. Maar weer eens de hartelijke groeten van ons uit Ede
    Over regen gesproken : gisteren kon je hier zwemmen door de straten.
    Leuk om te lezen dat je zo’n geweldige tijd hebt.

Geef een reactie