Een goed begin is het halve werk

Lief dagboek,

Daar sta ik dan. De dag die ik wist dat zou komen is bijna hier. Veel mensen uitgezwaaid de afgelopen dagen. Packpack ingepakt. Website opgezet. Handbagage ingepakt. Online ingecheckt. Ik ben er klaar voor!

Het komt nu toch wel steeds dichterbij. Morgen rond deze tijd ben ik al over de helft van mijn eerste vlucht, en overmorgen rond deze tijd ben ik alweer bijna halverwege mijn ministop in Qatar. (Speaking of… heeft iemand nog tips voor bezigheidstherapie op een vliegveld? Ik kom rond half 2 ’s nachts aan…)

Mijn hoofd is nog druk aan het bedenken wat ik allemaal nog last-minute in m’n Backpack moet gaan proppen, maar volgens mij (en m’n 4 verschillende paklijsten) zou ik ondertussen toch wel compleet moeten zijn.

Op deze website ben ik van plan het thuisfront op de hoogte te gaan houden van de avonturen die ik (hopelijk ^^) ga beleven. Verhalen over de gekke mensen die zichzelf backpackers noemen. Verhalen over het veel te warme weer en de veel te mooie natuur. En natuurlijk verhalen over het (naar het schijnt) verrukkelijke eten. Verhalen over de cultuur (al dan niet letterlijk geciteerd uit de Lonely Planet gidsjes) en verhalen over de bevolking. Kortom, veel ervaringen en veel verhalen. Volgens mij gaat het helemaal goed komen!

Ik heb er zin in!

Groetjes,

Job

2 Antwoorden op “Een goed begin is het halve werk”

  1. Go job. Heel veel plezier

    1. Dankjewel!

Geef een reactie